Unit 1

Unit 2

Unit 3

Unit 4

Leerlingondersteuning

Erna Kuipers
Nathalie van Schaik

Directie

Melchior Hendriks

Conciërge

John van Breukelen

Administratie

Elsbeth van Vliet

Irma Dangerman

 • Irma Dangerman

  Irma

  Ik ben Irma Dangerman.

 • Stella Langezaal

 • Stella Langezaal

  Locatieleidster voorscholen peuterspeelzaal Stella

  Ik ben Stella Langezaal. “Het is geweldig om te zien hoe de kinderen bij ons binnenkomen en hoe ze zich dan ontwikkelen in de taal. Ik word er ook erg blij van als de kinderen bij ons doorstromen. En met name dat wij daar dan samen met de ouders een steentje aan hebben bijgedragen.”

 • Fathia Ouali

 • Fathia Ouali

  Pedagogisch medewerkerFathia

  Ik ben Fathia Ouali. “Wat ik het leukst vind aan mijn werk, is de investering in de ontwikkeling van de kinderen op alle gebieden. Zowel op sociaal en emotioneel gebied. En ook de ontwikkeling die ze op taalgebied maken. Wij werken veel samen met de ouders van de kinderen en bieden diverse activiteiten en thema’s aan.”

 • Miranda Derguti

 • wij_0006_Miranda

  taal

   

  Mijn naam is Miranda Derguti. Ik ben van Albanese afkomst en woon al 20 jaar in Nederland. Ik ben nu ruim 13 jaar werkzaam bij de Paulusschool, ik begon als hulpmoeder en ben nu al een aantal jaar onderwijsassistente. Dit doe ik nog steeds met veel plezier.

  Ik woon in IJsselstein samen met mijn man en twee kinderen. Ik heb een zoon Ardian van 26 jaar en een dochter Albana van 22 jaar. Mijn kinderen hebben ook op de Paulusschool gezeten. Mijn hobby’s zijn koken, bakken en lezen.

 • Suzanne Duijsters

 • Suzanne Duijsters

  Taal en danswij_0001_Suzanne

  Ik ben Suzanne Duijsters. “Leerkracht op kindcentrum WIJ in unit 2. Met ontzettend veel plezier geef ik les aan jullie kinderen. In ons nieuwe, inspirerende gebouw.

  In 2004 studeerde ik af aan de dansacademie in Tilburg. Na de docenten opleiding dans heb ik heel veel lesgegeven op verschillende scholen en was ik project coördinator bij Dans in School. In die tijd ben ik ook de Pabo gaan doen omdat ik merkte dan het basisonderwijs mij enorm trok. In 2009 behaalde ik mijn studie en ben direct aan de slag gegaan op de Ark van Noach in IJsselstein.
  In iedere bouw heb ik lesgegeven en in diezelfde periode ben ik getrouwd met Jeroen Duijsters en hebben wij 3 dochters op de wereld mogen zetten.

  Op WIJ kan ik het lesgeven en de danslessen goed combineren. Ik sta bekend als de enthousiaste (dans)juf waarbij je altijd even een knuffel kunt vragen of geven. Daar word ik blij van!”

 • Larissa Burgers

 • Larissa Burgers

  Taal en handvaardigheid/tekenenLarissa

  Ik ben Larissa Burgers en ik woon samen met mijn vriend in Nieuwegein. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier les gegeven op een basisschool in Nieuwegein. Nu ga ik hier mijn eerste jaar beginnen. Ik heb er zin in en hoop veel te kunnen leren van en met elkaar. Ik heb de master Special Educational Needs gevolgd en afgerond omdat ik het belangrijk vind dat kinderen zich bij ons op school veilig voelen. Ieder kind heeft begeleiding nodig en heeft andere behoeftes. Ik vind het belangrijk om op al die verschillende behoeftes in te spelen. Ik ben creatief ingesteld en vind het dan ook leuk om hier in de klas mee bezig te zijn. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar het strand te gaan en boeken te lezen.

 • Elianne Koekman

 • Elianne Koekman

  Kunst/cultuur, rekenenkracht en cultuurcoördinatorElianne

  Ik ben Elianne Koekman. “Koetsier en woon samen met Joris in Vreeswijk. In september 2018 zijn wij getrouwd en hebben wij een prachtig feestje op WIJ mogen vieren. Sinds 2016 werk ik met veel plezier op kindcentrum WIJ. Daarvoor heb ik op een school in Amsterdam gewerkt, maar vond het tijd om dichter bij huis te gaan werken.

  Mijn specialisme is kunst/cultuur en rekenen. Voor Kindcentrum WIJ ben ik ook cultuurcoördinator.
  Ik werk op dit moment 3 dagen in de week. De andere 2 dagen studeer ik aan de Hogeschool voor de Kunsten aan de Master Kunsteducatie. Wat ik leer op dit master hoop ik bij Kindcentrum WIJ in te kunnen zetten. In mijn vrije tijd zing ik in een het koor Hatikwa en speel ik klarinet.

  Voor mij zijn de dagen die ik werk een feestje. Ik geniet van de kinderen, van hun uitspraken en hun twinkelende ogen. De plezier met de kinderen vind ik heerlijk.”

 • Susan van Tricht

 • Taal en handvaardigheid/tekenenwij_0003_Susan

  Mijn naam is Susan van Tricht. Ik woon in het mooie plaatsje Wijk bij Duurstede samen met mijn man, Sebastiaan, en onze twee kinderen Bram en Senna. Ik geniet volop van die twee kleine, ondeugende boefjes! Daarnaast houd ik ook van het bakken van taarten en cakejes. Ik ga ook graag dansen en theeleuten.

  Ik vind het superleuk om met kinderen te werken en vooral om kinderen iets te leren, dus mijn keus voor het onderwijs was snel gemaakt. Al jaren werk ik met veel plezier op deze school. We hebben een heel enthousiast team dat zich volledig inzet voor de kinderen en zich graag blijft ontwikkelen. Ik vind het dan ook een geweldige uitdaging om met het hele team een nieuwe school neer te zetten! In ons nieuwe onderwijs kunnen we nog meer uit elk kind halen wat er in zit. Elk kind krijgt bij ons de mogelijkheid om zich op zijn/haar eigen manier te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat elk kind met veel plezier naar onze nieuwe school gaat en dat vind ik het allerbelangrijkste!

 • Liesbeth van Rooijen

 • Taal en wereldoriëntatiewij_0013_Liesbeth

  Ik ben Liesbeth van Rooijen. Inmiddels vele jaren met veel plezier werkzaam op deze school.

  Naast het lesgeven in verschillende groepen heb ik ook gewerkt als remedial teacher en intern begeleider.

  Het werken in de klas vind ik erg inspirerend. Het is prachtig om te zien hoe kinderen grote sprongen kunnen maken in hun ontwikkeling.

  Naast mijn lesgevende taak zit ik al vele jaren in de schoolsportcommissie van IJsselstein. Samen met een aantal leerkrachten van andere basisscholen organiseren we het schoolvoetbaltoernooi. Het is ieder jaar weer een uitdaging om de organisatie voor gemiddeld 1500 kinderen weer soepel te laten verlopen.

  In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport zoals hardlopen en tennissen. Daarnaast lees ik graag een boek.

  Ik kijk erg uit naar de start van de nieuwe school. Een nieuw gebouw met veel ruimtes om te werken.

  En het lijkt me natuurlijk heel leuk om te starten met het nieuwe concept. Een concept waarin kinderen zich volop kunnen ontwikkelen, ieder op zijn/haar eigen niveau.

 • Susanne de Wit- de Korte

 • Susanne de Wit- de Korte

  rekenen en beeldende vormingSusanne

  Ik ben Susanne werk sinds 2001 werkzaam op de Paulusschool en nu op basisschool WIJ. Tijdens mijn stageperiode heb ik veel scholen onder de stichting Trinamiek gezien, maar toen ik gevraagd werd om te solliciteren op de Paulusschool was ik snel verkocht!

  Ik ben op de Paulusschool begonnen in groep 3 in 2001 en heb in de afgelopen jaren al aardig wat groepen gezien. Nu op de nieuwe school WIJ werken we met unit onderwijs. Wat geen klassikaal onderwijs is. Ik vind het leuk om samen met collega’s samen te werken om het beste uit de kinderen te halen. Kinderen kunnen bij dit soort onderwijs, meer op eigen niveau werken. Je probeert kinderen op een andere manier te begeleiden, waardoor kinderen door middel van zelfreflectie leren. Het wordt voor alle partijen (ouders, kinderen, leerkrachten) een leerproces opmaat. Ik heb hier enorme zin in en zie het als een nieuwe uitdaging!

  Ik ben sinds 2013-2014 de schoolopleider (begeleider voor studenten) van de school, wat inhoudt dat ik de studenten, die bij ons op school stage komen lopen, indeel bij de juiste praktijkopleider, begeleidt in hun leerproces en steun kan bieden bij activiteiten vanuit de Hogeschool of vanuit onze school. Ook ben op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de Hogeschool en volg ik regelmatig cursussen en trainingen. Ook ben ik er voor de praktijkopleider (de leerkracht waar de student stage loopt). De praktijkopleider kan ik hulp bieden, zoals samen opzoek gaan naar de juiste begeleiding, juiste feedback geven, ondersteuning bieden enzovoort. Ik train de praktijkopleiders regelmatig, om samen als 1 school op dezelfde manier de studenten te benaderen en te begeleiden. Het is leuk om met studenten bezig te zijn binnen de school. We hebben dan ook ieder jaar veel stagiaires van veel verschillende opleidingen rond lopen, wat ons als school een enorme verrijking biedt.

  Thuis heb ik een man en samen hebben we twee kinderen, een jongen en een meisje. In mijn vrije tijd loop ik hard, kook ik graag en houd ik van kletsen en leuke dingen doen met vrienden en familie.

  De reden waarom ik op deze school werk is heel simpel: het is een heel warm en gezellig team, die enorm hard werkt om alle kinderen te motiveren en te helpen bij het leren!

  WIJ als team, kunnen altijd bij elkaar terecht en helpen elkaar waar nodig! Het samen brainstormen over de kinderen, samen verantwoordelijk zijn voor deze kinderen, samen begeleiden van de kinderen vind ik geweldig. Ik hoop nog lang met veel plezier op deze geweldige school te werken!

 • Jacqueline Maas

 • taal en kunst & cultuurwij_0016_Jacqueline

  Ik ben Jacqueline Maas, 45 jaar en woon samen met mijn man en twee dochters in Utrecht.

  Voor concerten, tentoonstellingen, stevige wandelingen, een goed boek, knutselen & fröbelen, zwemmen & fitnessen en ontmoetingen met vrienden, ben ik altijd te porren. Al vele jaren werk ik met hart en ziel in het onderwijs. In een school werken waar kinderen met hoofd, hart en handen mogen ervaren en leren vind ik iedere dag weer een feestje.

  Belangrijk vind ik daarbij dat we met elkaar in verbinding zijn, zowel teamleden, ouders en kinderen.

  Gezamenlijk werken we aan het neerzetten van een prachtige nieuwe school, waarbij we iedereen boeiend onderwijs willen bieden. Dit is een fantastische reis ! Hoop jullie allemaal te ontmoeten.

 • Jessica de Kruijf

 • Jessica de Kruijf

  Rekenen en wereldoriëntatiewij_0015_Jessica

  Mijn naam is Jessica de Kruijf en ik ben 31 jaar. Op de middelbare school was ik er al van overtuigd dat ik juffrouw wilde worden. Via de opleiding Onderwijsassistent ben ik naar de Pabo gegaan. Sinds 2007 ben ik werkzaam op de Paulusschool (toekomstig WIJ), deze school heeft mijn hart gestolen. Voor de klas staan is voor mij elke dag genieten. Samen met de kinderen leren en werken is iets wat mij gelukkig maakt. Kinderen zijn eerlijk en oprecht, dit is iets wat ik zelf ook erg belangrijk vind. Het is mooi om te zien hoe kinderen hun eigen leerproces doormaken en ik heb het geluk ze daar in te mogen begeleiden.

  Naast groepsleerkracht ben ik ook rekencoördinator. Ik probeer samen met mijn collega’s het rekenonderwijs op onze school zo goed mogelijk neer te zetten, de leerkrachten regelmatig te inspireren en op de hoogte te brengen van de nieuwe ontwikkelingen.

  In juni 2014 ben ik met mijn vriend trotse ouders geworden van een dochtertje. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, familie en vind ik het heerlijk om te sporten. Ik ga er graag op uit, dingen ondernemen maar op zijn tijd met een bakje thee op de bank zitten is ook genieten.

 • Maike

 • taal en bewegingsonderwijswij_0010_Maike

   
  Mijn naam is Maike en werk sinds het schooljaar 2015/2016 op de Paulusschool. Dit doe ik met heel veel plezier! Vorig jaar heb ik drie groepen gehad en dit jaar mag ik full time juf zijn in groep 7. Wat een luxe! Ik ben erg enthousiast en vind het heerlijk om me hierdoor te laten leiden met een thema of een project.
  De school is in ontwikkeling doordat wij een nieuwe schoolgebouw krijgen en daarbij zijn wij ook een nieuwe visie aan het vormen. Dit spreekt mij erg aan. Ik ben altijd op zoek naar verbetering of verfijning dus vind het fantastisch om mee te denken en te werken aan dit nieuwe concept. Ik geniet van elke dag, want elke dag is anders. We zorgen er als team voor dat wij een hele warme school zijn die toekomstgericht is.

  Naast dit leuke werk geniet ik erg van koken, hockey, piano spelen en toneel. Ik ben ook erg gek op reizen en heb al aardig wat van de wereld gezien. Zo heb ik bijvoorbeeld lesgegeven in India en ben ik reisbegeleider naar Ethiopië geweest.

 • Sonja Verheijen

 • Rekenen en handvaardigheid/tekenen
  wij_0008_Melchior

  Ik werk graag met kinderen van alle leeftijden. De laatste jaren werk ik in de bovenbouw. Ik vind het erg leuk om samen met de kinderen aan de musical te werken, schrijven, muziek, dans, decor en kleding. Ik ben beelddenkspecialist, waardoor je de kinderen goed kan helpen die meer beeldend zijn ingesteld. Het nieuwe onderwijs vind ik heel mooi om samen te ontwikkelen. Kinderen eigenaar laten zijn van hun eigen proces op alle gebieden. Zelfverantwoordelijke mensen die straks klaar zijn om de maatschappij in te gaan met een rugzak vol met vaardigheden.

  Ik ben kindercoach en rots en watertrainer en ik vind het belangrijk dat kinderen hun kwaliteiten ontdekken en kunnen inzetten. Ik hou van familie, de natuur, gezelligheid, lezen, muziek en samen zijn. Daarnaast heb ik een Stichting SonMar Namasté voor scholen en een weeshuis in Nepal. Onze stichting zet zich in voor het kind op het gebied van voedsel en scholing.

 • Stefan Jagers

 • Stefan Jagerswij_0004_Stefan

  Taal en drama

  Mijn naam is Stefan Jagers. Ik ben opgegroeid in Noord-Brabant. Ik woon in Huis ter Heide samen met mijn vrouw, twee kinderen en onze kat. Hiervoor heb ik gewerkt op de Arkschool in IJsselstein. Schooljaar 2015/2016 ben ik gestart als leerkracht van groep 8 op deze school. Ik zie het als een grote eer om als leerkracht een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Behalve leerkracht basisonderwijs ben ik ook opgeleid tot drama-specialist. Theater is een passie van me, ik regisseer graag musicals, films en toneelstukken. Ik vind het elke keer weer fantastisch om te zien en mee te maken welk effect doen alsof spel (drama) en dans heeft op kinderen. Het laat ze individueel groeien en het draagt daarnaast bij aan een goede sfeer in de groep. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen ook de ruimte krijgen om zich expressief te uiten in een samenleving waar het accent steeds meer op de cognitieve ontwikkeling komt te liggen.

  De school is nu al echt tof, een heerlijke plek om te zijn en te werken. Ik kijk ook erg uit naar de nieuwe school. Ik denk dat wij samen iets heel moois gaan neerzetten. Een unieke school waar iedereen in alle rust en in eigen tempo voortdurend van en met elkaar kan leren.

 • Iris Notkamp

 • Iris Notkamp

  Iris

  Ik ben Larissa Iris Notkamp.

 • Patricia Doesburg

 • Patricia Doesburg

  Patricia

  Ik ben Patricia Doesburg en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Lopik. In juli verwachten wij ons tweede kindje.
  Sinds april 2018 ben ik werkzaam op WIJ. Hiervoor heb ik gewerkt in Vleuten op de grootste basisschool van Nederland en daarvoor werkte in op jenaplanschool De Overkant.
  Na het behalen van mijn pabo-diploma heb ik de opleiding voor Remedial Teacher gedaan. In de eerste twee jaren als groepsleerkracht heb ik de opleiding voor vakleerkracht bewegingsonderwijs behaald. En enkele jaren later volgde ik de opleiding voor gedragsspecialist en deze heb ik ook afgerond.
  Ik werk als rekenspecialist in Unit 4. Ik vind het zeer prettig om me in één vak te specialiseren en met de kinderen echt de diepte in te kunnen gaan.
  Ik geniet volop van het middagprogramma, waar wij als leerkrachten tijdens kernconcepten de kinderen proberen te prikkelen voor de verschillende thema’s en veel uit de kinderen laten komen door op te treden als begeleider/coach.
  In mijn vrije tijd werk ik graag buiten in de tuin en lees ik boeken. Ook breng ik graag een bezoekje aan het theater.

 • Erna Kuipers

  leerlingondersteuningwij_0018_Erna

  Al vele jaren ben ik met veel plezier werkzaam in het onderwijs. Als groepsleerkracht, remedial teacher en de laatste jaren als intern begeleider.

  In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen, fietsen en tuinieren. Ook volg ik graag series en lees ik veel.

  Ik heb er veel zin in om op de nieuwe school ‘WIJ” te gaan werken.

  Werken in een mooi, nieuw gebouw maar ook werken met een nieuw concept. Samenwerken met een enthousiast team waarin meerdere leerkrachten de ontwikkeling van kinderen volgen en waarin ieder kind zijn eigen plan, zijn eigen leerlijn gaat krijgen.

 • Nathalie van Schaik

 • Nathalie van Schaik

  LeerlingondersteuningNathalie van Schaik

  • Melchior Hendriks

   managementwij_0008_Melchior
   Mijn naam is Melchior Hendriks. Mijn onderwijscarrière ben ik gestart op basisschool de Ark van Noach in IJsselstein. Na 4 jaar lesgegeven te hebben, ben ik locatieleider geworden van deze school. Vier jaar later was ik toe aan een nieuwe uitdaging en deze heb ik ook zeker gevonden. In het schooljaar 2014/2015 ben ik gestart op de Paulusschool. Een mooie en inspirerende school. Met het team zijn we, vanaf mijn start, toe gaan werken naar een mooie toekomst voor de school. Die hebben we zeker gevonden in de samenvoeging met De Overkant en de komst van WIJ. Een unieke school, waarin het kind centraal staat en zijn/haar eigen talenten mag ontdekken. Een kind heeft mijn inziens namelijk veel meer uitdaging nodig dan het huidige reguliere onderwijssysteem kan bieden.

   Samen met mijn vriendin en 2 dochters woon ik in Houten. In mijn vrije tijd hou ik van veel gezelligheid om mij heen en sporten.

   Ik zie u graag terug op WIJ!

  John van Breukelen

 • John van Breukelen

  Techniek
  wij_0008_Melchior

 • Elsbeth van Vliet

 • Elsbeth van Vliet

  Administratie

  Ik ben op deze plek terecht gekomen omdat mijn kinderen op de Paulusschool hebben gezeten. Ik ben hierdoor altijd heel betrokken met de school en het team geweest. Sinds 2008 ben ik één ochtend per week aanwezig en houd me bezig met de leerlingadministratie, het maken van de nieuwsbrief en administratieve ondersteuning. Daarnaast werk ik 3 dagen op het Stafbureau van de Stichting Trinamiek, als medewerker salarisadministratie. Deze combinatie is niet alleen erg leuk maar ook heel praktisch omdat er een overloop van werkzaamheden is.

  Ik kijk uit naar onze nieuwe school, het nieuwe onderwijsconcept, nieuwe leerlingen/ouders en collega’s. WIJ gaat er met elkaar een prachtige tijd van maken!